10 levensbeslissingen die topverkopers nemen

Een gedragscode is een set van beslissingen over de manier waarop je van plan bent om te leven en te werken. De meeste beroepen hebben een officiële gedragscode, maar (voor zover ik weet) verkopers niet.

Als je de allerbeste verkopers interviewt, ontdek je dat ze gelijkaardige beslissingen in het leven hebben genomen, die een onuitgesproken gedragscode omvatten. Hier volgen ze:

  1. Ik zal een positieve houding aannemen over mijn werk, mijn baan, mijn leven, mijn bedrijf, mijn klanten en zelfs mijn concurrenten.
  2. Ik zal mijn pijplijn gevuld houden met leads, wat er ook gebeurt, zodat ik altijd prospects in ontwikkeling heb.
  3. Ik zal mijn leads met andere verkopers te delen als ik er zoveel heb dat ik ze niet allemaal in redelijkheid kan ontwikkelen.
  4. Ik zal regelmatig met mijn oude klanten contact houden om te bevestigen dat ze nog steeds blij zijn met wat ze gekocht hebben.
  5. Ik zal elke dag minstens 1 actie uitvoeren om mijn verkoopvaardigheden, zakelijk inzicht en persoonlijke ontwikkeling te verbeteren.
  6. Ik zal elke dag mijn activiteiten prioriteren, zodat ik eerst de belangrijkste taken doe in plaats van taken die alleen maar urgent zijn.
  7. Ik zal voor mijn lichaam zorgen, omdat ik weet dat een positieve houding van mijn gezondheid afhangt.
  8. Ik vergeef de domme mensen in mijn bedrijf die niet doorhebben dat verkopen de reden is dat ons bedrijf bestaat.
  9. Ik help mijn klanten om alleen te kopen wat goed voor hen is en wat ze echt nodig hebben, zelfs als dat iets is wat ik niet verkoop.
  10. Ik zal een deel van mijn tijd en geld aan degenen geven die het minder goed hebben… want dat is wat echt succesvolle mensen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *